M Style Woonadvies

Interieur advies

Interieur advies

Naast mijn werk als woonadviseur en kopersbegeleider werk ik ook als interieurontwerper en geef ik interieur- en styling-advies. Ontstaan vanuit een passie voor wonen en de wens om anderen te helpen bij het vinden van de juiste sfeer in huis. Een eigen persoonlijke sfeer!

Een interieurontwerp is maatwerk, iedereen is anders en heeft zo zijn of haar eigen wensen en behoeften. Daarnaast brengen we ook nog eens het grootste gedeelte van onze tijd door in gebouwen. Deze omgeving heeft een grote invloed op hoe jij je voelt, het is daarom belangrijk dat je je prettig voelt in een interieur, zeker als dat je thuis is.

Hieronder licht ik je mijn werkwijze toe. Het is mogelijk om een keuze te maken uit verschillende onderdelen.

Mis je gezelligheid in huis of wil je een ander kleurtje op de muur?
Of ben je toe aan een totale make over? Altijd een advies op maat!

 

 

Werkwijze

Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik je mijn werkwijze uit en inventariseer ik je wensen. Op basis hiervan maak ik een offerte.

Indeling

Je bent akkoord met de offerte en ik ga aan de slag met je wensen. Daarbij begin ik altijd met het uitwerken van de indeling van de plattegrond. In eerste instantie werk in deze uit in 2D (digitaal). Op deze manier kunnen de afmetingen van ruimtes en meubels bepaalt worden. Ook worden de functies daarmee beter zichtbaar.

Kleuren & materialen

Ook kleuren en materialen zijn een hele belangrijke sfeermaker in een interieur. Aan de hand van jouw wensen selecteer ik de beste kleuren en materialen passend bij het ontwerp. Hierbij zorg ik ervoor dat het één geheel wordt.

Meubeladvies

Zonder meubels is een interieur uiteraard niet compleet. Aan de hand van de gerealiseerde indeling maak ik een voorstel voor de meubels en accessoires. Hierbij maak ik een boodschappenlijstje, zodat de producten eenvoudig te bestellen zijn.
Besteed je het liever helemaal uit? Dan neem ik graag het aankooptraject over.

Lichtplan

Minstens zo belangrijk is de juiste verlichting. Hierin doe ik niet alleen een voorstel in de armaturen welke natuurlijk in het ontwerp passen. Ik maak ook een lichtvlekkenplan, zodat de gehele ruimte naar wens verlicht kan worden en maak een tekening waarop ik de posities van de lichtpunten aangeef.

3D presentatie

Tot slot komt alles samen in één presentatie. De 3D visualisaties die hierin terugkomen geven een goed beeld van hoe de ruimte er straks uit kan zien.

Handig om te weten

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht? Wees dan op tijd met het inschakelen van een interieurontwerper. Zo kan de aannemer tijdig rekening houden met jouw wensen en behoeftes.