M Style Woonadvies

Zakelijke markt

Zakelijke markt

M Style Woonadvies is er voor zowel de zakelijke markt als de particuliere woonconsument. De diensten op het gebied van kopersbegeleiding, woon- en interieuradvies worden bij elke klant en iedere vraag volledig afgestemd op zijn of haar wensen.

De bouw van nieuwe woningen zit enorm in de lift, maar de capaciteit om kopers goed te begeleiden is niet altijd beschikbaar. Projectontwikkelaars en aannemers kunnen (potentiële) klanten daardoor soms moeilijk de service bieden die zij verwachten. Wellicht herken je dit?

Daarnaast vraagt de relatie met een koper om de combinatie van inlevingsvermogen en technische kennis en vaardigheden. Ook die is niet altijd (voldoende) voorhanden binnen de eigen organisatie. De koper van nu is veeleisend en verwacht een grote mate van flexibiliteit.

Samen met de koper breng ik alle wensen in kaart en bekijk ik de technische en financiële haalbaarheid hiervan. Omdat een huis kopen een van de spannendste gebeurtenissen in iemands leven is, ben ik van mening dat een koper hierbij de beste en vooral persoonlijke begeleiding verdient.

 

Dus heb jij mooie projecten in verkoop, maar kom je handen tekort? Neem dan contact met mij op. Met M Style Woonadvies schakel je een onafhankelijk partij in die ervoor zorgt dat de wensen van de kopers goed afgestemd worden op het bouwproces. Dat ontlast de medewerkers binnen je organisatie en voorkomt irritatie en klachten.

Mijn doel is: ‘het ontzorgen van zowel mijn opdrachtgever als de koper, van aankoop tot oplevering.’