M Style Woonadvies

Mijn verhaal

mijn verhaal

M Style Woonadvies is mijn bedrijf. Ik ben Mieke van der Weerd en woon in de prachtige historische binnenstad van Brielle.

Hier in Brielle werd ik in 2016 verliefd op een leuk klein pandje aan de Venkelstraat. Dat dit pandje uit 1885 een hoop liefde nodig had, was duidelijk. Een echt opknappertje. Ruim een half jaar heb ik verbouwd, om hier uiteindelijk een droomhuis van te maken.

Na het afronden van mijn opleiding bouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam heb ik vier jaar gewerkt als kopersbegeleider bij een van de grootste ontwikkelende bouwers van Nederland. Een geweldige baan waarbij ik met mijn creativiteit veel klanten heb geholpen aan hún droomhuis.

Na vier leuke en leerzame jaren besloot ik mijn vleugels uit te slaan en van mijn passie mijn beroep te maken. Zo is M Style Woonadvies ontstaan. Begin 2019 heb ik de opleiding binnenhuisarchitectuur aan de interieuracademie afgerond.

Naast het adviseren in en het ontwerpen van een nieuw interieur vind ik het leuk om uitgebreid te koken en lekker te eten met vrienden. Ik lees graag een (interieur)boek, zoek in de winter het liefst de sneeuw op,  en ‘s zomers vind ik het heerlijk om lange dagen op het strand door te brengen. Als er nog tijd over is, vind je mij op de zeilboot.

Leuk dat je er bent. Ik kom graag met je in contact om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.